2020-09-12 07:32:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Szívügyekben nincs minden rendben, de ne szomorodjon el még jobban

Napi horoszkóp szeptember 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Rák jegyében jár. Szép nap elé néz: sok mindent, amit az utóbbi időben elrontott a szerelemben, most lesz esélye jóvátenni, vagy legalábbis elindulhat egy úton, hogy tisztába tegye a dolgokat.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Elég kevés ma az energiája, pihenjen minél többet. A magánélete most nagyon harmonikus, örüljön ennek, és ne engedje, hogy a munkahelyi gondok túlságosan igénybe vegyék.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szívügyekben nincs minden rendben, de ne szomorodjon el még jobban. A nehéz helyzet arra jó, hogy megtanítsa: a legjobban a párjára és a családjára számíthat. Minden erő és energia, amit most az otthoni alapok megerősítésére szán, a későbbiekben kamatostul megtérülhet.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Talán a Rák-hold a felelős azért, hogy érzelmileg meglehetősen labilissá válik. Nehezebben tud most ugyanis ellenállni a kísértéseknek, és könnyebben beleugrik egy kapcsolatba, mint máskor. Ez persze a szingliknek jó hír, a foglalt Rákoknak azonban főhet a feje...

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A sok munkától feledékennyé vált, épp ezért nem árt, ha felírja, mikor, milyen fontos teendői, találkozói vannak. Így nem kerül majd kellemetlen helyzetbe a rokona vagy a barátai előtt. Fogadja el az ismerőse segítségét!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az egész hétvégén sok örömben lesz része szerelmi téren, igaz, ha friss keletű a kapcsolata, kicsit jobban meg kell küzdenie érte, mintha már tartósabb lenne a viszony, de megéri a fáradtságot.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha a barátja kritikával illeti, ne lásson benne feltétlenül ellenséget, lehet, hogy csak segíteni szeretne önnek. Szánja a következő napokat informálódásra, hiszen akkor dönthet előnyösen, ha tisztában van a lehetőségekkel.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Rák jegyén halad keresztül. Minden idejét a párjával töltené, birtokolni akarja őt, ezért könnyen féltékennyé válhat. Ez pedig garantáltan nem használ a kapcsolatuknak. Ne feledje, a féltékenység sok kapcsolatot tönkretett már!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy találkozás nagyon érdekesnek ígérkezik, a beszélgetés során váratlanul kölcsönös szimpátia és vonzalom alakul ki önök között. Az illető teljesen lenyűgözi a humorával. Kezdeményezzen nyugodtan, mert az érzései viszonzásra találnak!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Érzékenyebb és érzelmesebb lesz, mint máskor. Most fontos az ön számára, hogy otthon minden rendben legyen, tiszta és rendezett környezetre van szüksége, különben hamar idegessé válhat. Az apró-cseprő dolgokból is éles viták alakulhatnak ki, úgyhogy számoljon tízig, mielőtt dühösen reagálna.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Jó időpont a mai nap arra, hogy új kapcsolatokat alakítson ki! Mindent feltehet egy lapra, ezért kell vennie a bátorságot, és belevágnia valami olyasmibe, amitől eddig nagyon tartott.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ügyeljen arra, hogy egyik-másik szomszédjával ne kerüljön túlságosan közvetlen kapcsolatba, mert kihasználhatják a segítőkészségét. Mindenki végezze el a saját feladatát, mások helyett ne dolgozzon!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: